Ouro Team

OuroJewels is de webshop van goudsmederij Ouro, voor al uw trouwringensieraden ontwerpenhorloge reparatiesgedenksieradensieraden reparaties

Ieder sieraad en iedere persoon is uniek.
Vanuit dit oogpunt benaderen wij al onze opdrachten, of het nu gaat om het ontwerp van een modern of romantisch sieraad, unieke trouwringen of een gedenksieraad: uw smaak en stijl staan centraal.
In onze winkel met open atelier heeft u rechtstreeks contact met de goudsmeden en kunt u profiteren van hun jarenlange ervaring op het gebied van repareren, ontwerpen of aanpassen van uw sieraden.

Graag tot ziens in de winkel,
Karin, Philippine & Tamara

Wie zijn wij

Nieuwe sieraden ontwerpen, bestaande sieraden bewerken en oud goud omsmelten tot een nieuw sieraad.
Dat is de ‘circle of life’ voor Karin Schilder en Goudsmederij Ouro. Of beter gezegd de circle of work. Karin is namelijk in Schoonhoven opgeleid tot goudsmid. In 2010 begon zij een winkel met goudsmederij in het centrum van Roosendaal. Zo kon zij namelijk haar eigen ontwerpen beter presenteren. Dit bleek een gouden zet, want 7 jaar later verhuisde Karin met haar goudsmederij naar een groter pand aan de Raadhuisstraat 27-29

Naast een groter pand kreeg ook haar personeelslijst een upgrade. Philippine en Tamara zijn inmiddels niet meer weg te denken en vormen samen met Karin de gezichten van de winkel. Alle drie erg creatieve dames die graag met hun handen bezig zijn.

Goudsmederij Ouro verkoopt sieraden van exclusieve ontwerpers als Jörg Heinz, Niessing en Cadillac. Voor de herkenbaarheid zijn er ook merken als Jacob Jensen en Rolf Cremer te vinden in de winkel. Daarnaast presenteert Ouro natuurlijk ook eigen ontwerpen van één van de drie dames. Zo is er voor ieder wat wils te vinden, ongeacht je wensen of budget.

Loop dus gerust eens vrijblijvend langs voor een snelle check van jouw sieraden, een ontwerp voor een nieuw sieraad of kom gewoon een kijkje nemen naar de prachtige collectie. De koffie staat altijd klaar en Karin, Tamara en Philippine trouwens ook.